Së fundmi jemi të fokusuar në ndërtimin e palestrave të basketbollit me parametra dhe standarte të FIBA-s.
Prodhojmë të gjithë gamën e lëndës së parë për ndërtimin e palestrave si parketit, pedanës, etj.

Kryefjala e punës sonë është cilësia dhe standarti i lartë.

PUNIME NË PALESTERN E GJIMNAZIT PATOS

PUNIME NË PALESTERN E GJIMNAZIT FAN MIRDITE

PUNIME NË PALESTERN E GJIMNAZIT ISHULL LESHE

Rinovim ne Palestren e Basketbollit dhe Bagingtonit
QYTEZA E FEMIJEVE KORCE

PALESTRA NE GJIMNAZIN E RROGOZHINES