Rreth Kompanisë Tonë

Unë përfaqësuesi i kompanisë ELK-Ozuni, Shkëlqim Ozuni, kam një eksperiencë të gjatë në punimet e drurit. Kryesisht në montimin e parketeve të drurit duke kryer punime me cilesi dhe të standarteve të larta.
Une perfaqesuesi i kompanise ELK-Ozuni, Shjelqim Ozuni, kam nje eksperience te gjate ne punimet e drurit.
Kryesisht ne montimin e parketeve te drurit duke
kryer punime me cilesi dhe te standarteve te larta.
Zanafillat e kompanisë datojnë që nga viti 2001. Kemi një eksperiencë të vjetër në fushën e parketeve dhe punimet e drurit. Kryejmë punime të standarteve të larta në montimin ,rrashinimin dhe llakimin e të gjitha llojeve të parketit të drurit. Punojmë parket me ngjitje, me pedane druri, dhe të gjitha llojet e parketit inxhinetik e ato te laminatit.

PUNIME NË BANESA

PUNIME NË FUSHA SPORTIVE

Së fundmi kryejme ndërtimin e kalcetove sportive të mbyllura
dhe të hapura me bar artificial sipas kërkesave specifike të klientëve.

Në gamën e punimeve tona janë edhe mjaft punime të tjera që i shërbejne punës sonë si: shkurtimi i dyerve të brendshme e të blinduara, përshtatja e mobiljeve sipas vendit, vendosja e aksesorëve të tjerë të drurit, plintusa druri e metalikë, etj. Matja e lagështirës së ambjentit dhe betonit, matje e sipërfaqes, transporti deri në ambjentet tuaja dhe mbeshtetje teknike.