Drurin jo vetëm e njohim,
por e ndjejmë...
Punë Cilësore
Produkte me cilësi premium, dru organik dhe dizajne unike janë krijuar
dhe ndërthurur në mënyrë artizanale në koleksionin ekskluziv për klientët tanë.
Kapacitet Inxhinierik
Në stafin tonë asistohemi nga inxhinierë
profesionistë të përpunimit të drurit.
Previous
Next

Mjete të Reja

Projekte Origjinale

Produkte me Kualitet

Punëtore të Talentuar

Parkete për fusha sportive

Profesionistë në punim

Ndërtim për kalceto

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

Shërbimet Tona

Kryejmë punime të standarteve të larta në montimin, rrashinimin dhe llakimin e të gjitha llojeve të parketit të drurit. Punojmë parkete me ngjitje me pedanëdruri dhe të gjitha llojet e parketit inxhinetik e ato të laminatit. Kemi marrë vlërsime mjaft të larta nga bashkëpunëtorët dhe nenkontraktorët tanë.

Kemi kryer punime në mjaft objekte të rëndësishme si:

  • Hotel Sheraton,
  • Punime në Presidencë ,
  • Të gjitha punimet e parketit në Hotel Plazza
  • Dhe një sërë vilash luksoze, shtëpi banimi, etj.